Προδιαγραφές ΑΜΕΑ

Δήλωση προσβασιμότητας www.apikonistiki.grΕνημερώθηκε: Οκτώβριος 2020.

Γενικά

Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπού www.apikonistiki.gr είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του www.apikonistiki.gr γίνεται ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στην σελίδα www.apikonistiki.gr

H www.apikonistiki.gr καθιστά διαθέσιμο το UserWay Website Accessibility Widget που τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες προσβασιμότητας περιεχομένου στο Web (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του Μενού Προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας για τον ιστότοπο μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στα αριστερά της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση Ευθυνών

H ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ συνεχίζει τις προσπάθειές της να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών της, πιστεύοντας ότι είναι η συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με ειδικές ανάγκες.
Σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και αποκατάστασης προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά το με το σαρωτή προσβασιμότητας του UserWay's Accessibility Scanner για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας. Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στον ιστότοπό μας πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο μπορεί να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν βρήκαμε ούτε προσδιορίσαμε την πιο κατάλληλη τεχνολογική λύση.

Πληροφορίες

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνία

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών info@apikonistiki.gr


Copyright ©2022 : Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο - Απεικονιστική Διαγνωστική Μέριμνα
Powered by LC Networks